Wednesday, February 10, 2010

SINGGAHSAJA-disini hatiku: 1st giveaway


Saya nakkk sangat join giveaway..tp selalu tak berkesempatan sbb bz, tp bila da ready, ade je masalah nak upload gambar lah..pastu tup2 da lepas dateline dah..huhu..

So, alhamdulillah saya berkesempatan nak join kali ni..tarikh tutup lambat lagi 1 March.. So apa lagi kawan2!! jom JOINNNNNNN ramai2...hadiahya sangat chomeellll dan menarik sangat..

Ok, friends!
Ms Fawa dengan ini memberikan penghargaan kepada semua rakan-rakan blogger dengan melancarkan


Syarat2nya very simple:

1. jadi follower ms fawa! DONE

2. link kan blog dia dalam blog list kita DONE

3. buat satu post/n3 dalam blog kita tentang giveaway ini, jangan lupa letakkan gambar diatas dan dan letakkan link n3 ini pada n3 kita. LINKED

4. tinggalkan komen pada n3 ini dan link anda yang anda telah buat tentang giveaway ini. DONE

Dan ini adalah her creation yg so creative..i like it!

4 comments:

akrimi said...

i'll join and link it in my entry..goodluck...hope saya salah satu pemenang..hehehe

Ibtisamfarah said...

ehehe..jom doa2 yer..thanks for visiting..

AFITI said...

mmber sy ada buat craft mcm ni..then dia jual,..pndai sungguh ek org y buat mnder ni

Fyda said...

Hai..saya dah link giveaway ni kat blog saya.

Related Posts with Thumbnails