Monday, December 21, 2009

TINYTINI COLLECTIONS-CUSTOMIZED TOTE BAGS..

My recent projects..DONE..alhamdulillah..

ORDERS FROM MS ZAKIAH

Orders from Ms Zakiah..thanks for the purchase!



ORDERS FROM MS AZILAH

Orders from Ms Azilah untuk 2 puteri dan seorang puteranya.. I was having a hard time to think of a nice bag for a boy coz this is my first time sewing tote bag for a boy..hope they all like it..Thanks Kak Azilah..




GIVEAWAY SEW RETRO CHIC



Hi all..these lovely fabrics are from Sew Chic. She's hosting a giveaway..I love her crafts so much..What an inspiration!! I would love to do my girl's dresses if I'm the lucky one!! Let's participate!!

Thursday, December 17, 2009

FELT RM 2/ A4 Size

HURRY!! SOME STOCKS LEFT. RM 2 / A4 Size..
BLACK SOLD OUT

Wednesday, December 16, 2009

GIVEAWAY OLEH ZILA KASIM

GIVEAWAY FROM ZILA KASIM....a famous blogger and crafter..I like her craft sooo much...let's join guys!!

Monday, December 14, 2009

WINNER-GIVEAWAY 1!




As promised earlier, I'll be announcing the winner for my very first giveaway today..I'm pretty busy this week, so I'll just announce the winner today, contact the winner for prize shipping arrangement and I'll try to get it posted as soon as possible...

Here are the participants!! Thank you!You guys are rock!!!


1
lilstitchy

2
feltwishes
3
ymn82
4
sweetcraftstore
5
impianalamaniman
6
small khalifah
7
alishop
8
nettskerepek
9
fawa singgahsaja
10
iefadesign
11
sweetwannur
12
atiqah-naa
13
anjungcraft
14
zulaikhacrafter
15
shafizaidayu
16
craftkami
17
segalanyakuterima
18
inahassan
19
inasepi
20
blogjuniza
21
nurnuha-syakila
22
ogy2112
23
gobokcomey
24
ckinsartwork
25
dcottagecrafts
26
aso_todaa
27
lemonmama
28
seindahbayu
29
neaflerida
30
arninas
31
mgcreative
32
taufidris
33
tunteja
34
hatikusuriakemboja
35
Em's family
36
aslindaa
37
megahasz
38
kinsyakrn
39
dyahahaslittlecottage
40
tsufieharislovelife
41
cyleinaorganicsoap
42
mrandmrsazman
43
saricorner
44
fyda06
45
littlegurlfarhana
46
misslina
47
noiya
48
notaharianmama
49
szuraimah
50
inazarina
51
adiella
52
umminani
53
ellynstore
54
wananissofrina
55
bluedamask
56
lillyshoppe
57
deardelaila
58
izancute
59
fztogether


So, THE WINNER IS..



*







*







*







*







*







*







*

No. 33 -TUNTEJA!!

Winner will be receiving this lovely limited edition heavy canvas cotton...congratulation!!


For those unlucky, don't worry..I'll be hosting another giveaway one day..blh cuba lagi yer..
AND special promotion for my-very-first-giveaway-participants, you can buy any of my heavy canvas cotton* for ONLY RM 15 per meter..

*for any available stocks..

THANK YOU AND HAVE A NICE DAY!!

Wednesday, December 09, 2009

MY VERY FIRST GIVEAWAY...

THIS IS A STICKY MODE ENTRY.
FOR LATEST POSTS, PLEASE SCROLL DOWN..


I'm so excited to have this first giveaway. As I have no time to do some craft for this moment, I decided to give some of my fabric. I'll give more in the future giveaway! ;). To participate in this, it is very easy.




1. Please kindly leave your comment here so that I can hop to your blog address for us to know each other since I'm so new in this craft valley..




2. Then make an entry in your blog for the giveaway, and in the entry, don't forget to tell what kind of craft that you'll do with the fabrics if you're the winner and please copy and paste the icon above for the entry in your blog..







And the prize is, some of my fabric..heavy canvas cotton limited edition..





So, let's participate!! It will be closed on 13/12/09 and the winner will be announced on the next day..so, enjoyyy...

FELT TO LET GO

Interested? Email me : khu_hai@hotmail.com

Monday, December 07, 2009

FABRIC END YEAR SALE!!

HEAVY CANVAS COTTON ARE NOW ON SALE!! PRICE CUT OFFERED!! PLEASE BE HURRY..EMAIL ME AT khu_hai@hotmail.com
ORIGINAL PRICES RM20-RM24 per meter
NOW
RM 16 per meter!!!!!





PRICE EXCLUDING POSTAGE

Friday, December 04, 2009

NASUHA'S GIVEAWAY!

I love them all..ALL...very lovely and adorable, very creative person. Congrats dear! You guys are also invited to join this giveaway..Please pay a visit here!



I like all her crafts! So, lovelyy..

Wednesday, December 02, 2009

MY OWN LABEL!! LOVE IT..

Entry ni semalam dok dalam draft, lupa nak publish..ehehe..I'm so exited with my very first label. Thanks to adik SKIN LABEL . Tuan punya blog sungguh baik hati..mula2 yg dia send tu takberapa terang, nasib baik tergerak hati naktanya..tuan blog yg baik hati minta saya hantar balik dan hasilnya yg baru..TADAAA..sungguh mengujakan saya..nanti habis, insyaAllah kita order lagi..taksabar nakguna..orders yg sebelum ini tadek label lagi..ehehe..



ALHAMDULILLAH

Sejak dua menjak ni saya terlalu busy dgn kerja, balik rumah penat. Lgpun saya breastfeed my 2nd baby yg baru berumur 2 bln 3 minggu, so aktiviti menghasilkan EBM tu agak memenatkan.

Tapi, saya selalu ingatkan diri saya yang Allah takkan bg kita ujian yg kita takmampu hadapi. Alhamdulillah, saya bersyukur dgn nikmat Allah berikan, so saya mampu beli electric breastpump set. Semalam da test, alhamdulillah da ok. Dalam hati saya berkira-kira naktambahkan stok EBM sbb tasnim skrg da minum banyak, sampai 8 kali penyusuan.

Apa yg tinggal sekarang adalah saya kena lebih berfikiran positif, no more tension, hati kena riang..very important for my breastfeeding journey.

Alhamdulillah, di atas kurniaan nikmat sepasang cahayamata ni. Saya berasa sungguh malu untuk meminta lebih dari apa yang saya ada pada hari ini. Tapi Allah Maha Besar, hanya Dia tempat memohon pertolongan. Tiada yang lain selain-Nya.

Alhamdulillah, aku menangis kesyukuran..

Tuesday, December 01, 2009

ORDERS FROM MY VERY FIRST INTERNATIONAL BUYER

These two bags are ordered by my very first international buyer from Sazi Brewton from Mesa, Arizona, USA. Hope she'll like it. Since she's not reading this blog (she saw my bags in my facebook), so I decided to put this picture here instead of facebook. She wanted it to be a surprise. She did state that she likes this orange reddish stripes..haha..I've posted the parcel this morning..1/12/09..

Wednesday, November 25, 2009

NEW TOTE BAGS-orders from Hafeez

Walaupun tempahan sudah ditutup, saya masih lagi menerima tempahan..I'll try my best to do yours ya..bukan ape, time consuming..tp saya try buat mane yg mampu..thanks for your support!

Tuesday, November 24, 2009

Saturday, November 21, 2009

LATEST DAMIA TOTE BAG!

For more info, please go to my lil shop

Sunday, November 15, 2009

MY KIDS

Sedar taksedar, Daniel Fahmi da pun 2 tahun sebulan..da besar da dia..even baju yg dia pakai ni saya ingat dia tak muat lagi...tp bila pakai ngam2 je..kepala da ketat nak masuk..dia sekg da boleh disuruh amik itu ini..sangat beria dan gembira bila dapat peluang untuk menolong walaupun kadang2 dia ter'over' sket..ehe..
Damia Tasnim plak da masuk dua bulan satu minggu da..alhamdulillah, gi inject dia tak demam..tak menangis pun..dia skrg pun da pandai nak main, da pandai tengok orang..berat dia masa ni da 5.2kg da..masa sbln haritu berat dia 4 kg..mmg agak cepat naik sbb dia sangat kuat menyusu..alhamdulillah, dia sihat sejahtera..

Friday, November 13, 2009

GIVEAWAY..

Saya takpernah buat giveaway ni..ni first time nak buat sebab saya niat kalo fabric label tu da sampai, saya nak wat giveaway..walopun label saya did not turn out splendidly, but I'm so happy to do this give away..since I'm so busy to sew something, so I decided to give something else.. So, stay tune!

Friday, November 06, 2009

DAMIA TOTE BAGS

Finally managed to finished these in 2-3 days. Sooo happy..if you guys are interested, please visit HERE

Thursday, November 05, 2009

TINY TINI COLLECTION

Semalam saya menghabiskan masa saya untuk mendesign label saya sendiri..saya yg sememangnya takpandai guna photoshop berhempas pulas jugak godek2..ini outcome dia.. sakit mata..disebabkan harini saya confirm dgn org yg akan buat dan da bayar, barulah saya uploadkan disini..mmg costly sedikit, tapi saje utk kepuasan diri saya..sometimes we have to reward ourselves..and actually best gak godek2 photoshop ni..tadeklah saya mengadap mesin jahit jer kan..ehehe..ni take a break..letih potong kain..karang2 sket nakmula menjahit utk harini...ehehe...

Wednesday, November 04, 2009

ALHAMDULILLAH..

Lepas hantar anak2 gi nursery tadi, terus hantar hubby naik tren gi keje..lps breakfast, da basuh jemur baju, saya kembali ke urusan biasa..sementara cuti 2-3 hari ni saya kena siapkan order..tp saje nak menulis di sini sekejap.

Alhamdulillah, kalimah itu tidakpernah putus2 saya panjatkan kerana Allah bagi nikmat hidup ini..

Ada sahabat2 tanya ; wah...banyak menjahit, blh wat part time ni.. / eh, menjahit nak tambah pendapatan ke? / ko belajar tinggi2 sampai Amerika pergi belajar menjahit ke? / takpenat ke menjahit..rehatla, kang sakit..keje lagi..anak2 lagi.. dan begitula..bnyk lagi..

Saya bersyukur kerana ada kawan2 yg begitu concern dgn kehidupan saya..jawapan saya senang sahaja.. menjahit ni hobi saya dari dulu lagi..cuma waktu mengandungkan tasnim..menjahit ni menjadi sesuatu perkara yg mesti, macam mengidamla plak..so dari hobi..ada org nak beli, so saya jual..amik tempahan mengikut kadar kemampuan masa dan tenaga yg saya ada..kalo sesusah mmg saya tolak awal2..yg penting saya tak abaikan tanggung jawab saya sebagai seorang hamba Allah, isteri, ibu dan pekerja..

Aper daa membebel pagi2 ni..nak pergi potong kain sket..nak jahit beg lagi..hari jumaat atau sabtu...skali harung pos semua insyaAllah..

Tuesday, November 03, 2009

MY CURRENT ACTIVITY

Sempena masa cuti yg masih tersisa..saya ambil order lagi..hehe..




TASNIM VERY FIRST TOTE BAG

Alhamdulillah, semalam dapat gak siapkan tote bag tasnim..terus dapat order..tgh berkira2 nak potong kain ni..rasa macam tak menang tangan la plak sbb next week da start keje..Takperla.. Kerana kasih sayang yg takterbelah bagi untuk puteri mama Damia Tasnim, mama nak bagi nama beg ni Damia Tote Bag (DTB)..bangga rasanya dapat menjahit sesuatu utk anak sendiri.. Kepada yg berminat, sila dapatkan keterangan lebih lanjut di My Family Lil Shop.



Monday, November 02, 2009

NEW FABRICS - HEAVY COTTON FOR SALE!

SALAM TO ALL...good news for all, new fresh fabrics are now available.. please feel free to go through MY FAMILY LIL SHOP , enjoy and happy shopping!

Friday, October 02, 2009

HIDUNG MANCUNG?

Mana lagi mancung? hidung papa ke hidung fahmi ek?ehehehe...





dan pemenangnya adalah...jeng je jeng.....................






SI COMEL DAMIA TASNIM!!!

ONE MORE WEEK TO GO


Latest pic of Damia Tasnim


Harini Tasnim da 23 hari da..seminggu lagi kami akan ke Terengganu, ke rumah mertua. InsyaAllah will be there about one week, then only we will go back to Bangi. I can't wait to bring Tasnim to our house in Bangi. I can't wait to see Fahmi's reaction being in the house without his pakcik2 & makcik around. About one month ++ he's at kampung, org sekeliling pinggang melayan karenah dia..tataula macam mana balik sana nanti, papa,mama, fahmi dan adik Tasnim..ehehe..

Jauh di sudut hati saya, saya memanjat doa, semoga Allah permudahkan segala urusan kami. Saya harus kembali bekerja pada 9 November nanti dan Tasnim akan dihantar ke rumah pengasuh yg sama dgn Abg Fahminya. Harapnya dua beradik ni boleh duduk elok2 dan at the same time Fahmi blh jaga adiknya.


Latest pic of Daniel Fahmi

Thursday, September 17, 2009

SALAM AIDILFITRI

Aidilfitri is just around the corner. Alhamdulillah, so far everything went well. Both my elder brothers & family are on their way back from KL now. Hope they'll arrive here safely.

Each time we are to celebrate hari raya, we have to expect of all kind of these bunyi-bunyi mercun..It is quite tense because baby Tasnim is sleeping. Walaupun dia tidur balik, but her sleeping beauty mode is distracted.

Abaikan, nak pergi baring2 bersama Damia Tasnim.

Wednesday, September 16, 2009

DAMIA & FAHMI

Harini genap umur Damia 8 hari..alhamdulillah, Damia being such a good girl..syukur, alhamdulillah. Hari-hari berlalu terlalu indah bagiku.. I'm experiencing different experience, totally a different one than before. Fahmi dulu, lahir pada 1 Syawal..malam dia berjaga, siang dia tidur. Mama dia penat sebab siang hari orang datang beraya..malam berjaga.. tp alhamdulillah..semua tu mengajarku jerih perit membesarkan anak. Allah Maha Adil, alhamdulillah, Damia cukup senang dijaga.. Abg Fahmi macam biasa, aktif lasak dan takpernah duk diam..kalau dia tidur, umah ni cukup sunyi..semua tunggu2 dia bangun sbb melayan macam2 karenah dia..ehehe..taksabar nakterus membesarkan diorang berdua. Akanku hargai setiap detik membesarkan mereka berdua kerana saat ini tidak akan berulang kembali..

Saturday, September 12, 2009

Tuesday, September 08, 2009

MAHU ATAU TIDAK?

As for this moment, I haven't yet delivered. The due date is on 13th of September 2009. If I deliver tomorrow, that will be a nice date huh? 090909..ehehe..Actuallay, none of that matters coz the most important thing is the baby is safely delivered.

Cuma yang membuatkan saya in the mood of making decision now is, this morning I was approached by nurses from Klinik Kesihatan in my hometown. I was offered to give birth either at home or at klinik kesihatan tempatan. I was so shocked because all this while, we were told that nurses are so pantang if we deliver at home. But they said, this time is different than before because this case will be handled by trained midwives.
It make sense at one point, plus nowadays a lot of cases such as H1N1 and what not, so deliver at home or klinik kesihatan is one of the alternative.
BUT, what if some complications happen? Who wants to be responsible for this? Am I will be blamed because I was the one who agreed before? Ahh..I think I don't want to take this risk..

Thursday, August 27, 2009

MORE ORDER

Order from Ms Shuhada..DONE, PACKED & READY TO BE SHIPPED ACCORDING TO REQUESTED DATE. Thanks Ms Shuhada.


TINY TOTE BAGS..AGAIN...

Being me, quite stubborn, I managed to sew another 2 tiny tote bags TTB1 & TTB2 since I still have the fabrics. Before I officially pack my sewing machine last nights, I managed to get this done a night before. Last night I just finished the previous orders. Again, herewith I attached the pictures of TTB 1 and TTB 2. Please email or sms me if you're interested. If I'm not at home, my hubby will ship it out. Thanks peeps!


RM 12/pc


SOLD to Ms Azian

SOLD to Ms Azian

Wednesday, August 26, 2009

ANNOUNCEMENT!

Hi All,

Thanks for your support for my early bird start. For those who are still interested with these tiny tote bags, you can email the details to me. For more info, please go to my little shop. I would like to apologize for those who are interested to do customize order. It's not that I don't want to do it, but I really have no time as for this moment since I'll be on a long rest for my maternity leave.

InsyaAllah I'll try to respond to any emails as soon as possible. Thank you.

Sunday, August 23, 2009

MORE TINY TOTE BAGS

Finally I can finish this for my customer, but I made it extra. Size 8" x 10" x 3". So for those who are interested in these, please feel free to email me at khu_hai@hotmail.com or sms me at 019-2184151.
ALL SOLD to Ms Hana.



Related Posts with Thumbnails