Tuesday, February 08, 2011

CERITA LEPAS BALIK KG

Cuti yang panjang, but totally a great holiday balik kg!managed to get both sides,alhamdulillah. semalam masuk keje macam mamai, tp terus da kena handle visit investors dari Dubai..nasib baik semuanya ok. hubby was on leave smlm sbb dia mmg penat giler bawak keta jauh2..

masa balik umah after keje semalam hubby jemput kat stesen komuter. pastu dia caka, nasi abang da masak, nanti ayang masak lauk je tuk malam ni..ehehe..pastu dia kata umah tak kemas pun abang penat..saya pun kata takpe, berehat jer lah sbb penat balik kg..lgpun umah mmg tunggang langgang after balik kg macam bersepah2..

tp bila masuk umah, wow!! macam baru lepas amik bibik, siap 3 kali basuh kain..kain2 pun da tadek kat bawah.waaa bersihnya..thanks dear. hubby kata kat atas ada 3 bakul kain..saya cakap takpe nanti kita lipat sama2..tp bila naik atas, bukan setakat taknampak bakul kain tapi siap kain semua da masuk wardrobe!cemerlang, gemilang, terbilang!ehehe..kalau macam ni, boleh lah suami dok kat umah selalu..hihihi..

nanti saya update gambar balik kg for next entry..
thanks for your time!

2 comments:

CuppyCakeMommy said...

seronok baca husband tini yang rajin ni..sentiasa berdoa agar suami saya suatu hari nanti berukar menjadi epertu suami tini..
btw..tini dok taman tropika rumah no.berapa ye

TinyTini said...

ala kak, ada pro & cons nya..hihi..tini dok umah no.9 jln 5..

Related Posts with Thumbnails