Thursday, February 14, 2013

Baju Kurung Kanak-Kanak

Alhamdulillah..ada org beli banyak baju kurung budak. She requested without label so that she could put her price.tq

15 comments:

Premium Beautiful: Pelangi Untuk Ku said...

salam, nak tanya la...kalau beli baju kurung kanak-kanak secara borong dari awak...berapa awak jual yer?...berminatla...boleh email kat saya tak?...nordianamn83@gmail.com

siti hajar Husin said...

salam, jual baju kurung secara borong berapa sepasang dan moq berapa? Saiz apa yang ada? Boleh email ke sitihajarhusin@gmail.com

TinyTini said...

Ok nanti sy email ye.

Zahiesya Mohd said...

sy pun nak tahu utk belian borong.. berapa harga dan minimum berapa helai.. terima kasih.. ni email sy.. zahiesya@yahoo.com

Zahiesya Mohd said...

slm kak.. sy pn nak tanya utk belian borong.. berapa harga, saiz dan minimum berapa pasang... terima kasih.. ni email sy.. zahiesya@yahoo.com

Zahiesya Mohd said...

slm kak.. sy pn nak tanya utk belian borong utk baju kurung kanak2 ni... berapa harganya, saiz dan minimum order.. ni email sy, zahiesya@yahoo.com.. terima kasih kak..

EysMA said...

aslam kak,sy pn nak tau sila pm sy jgk..
ismahafizah@gmail.com

irich anita said...

Sy pun nk gak borong ttg saiz warna/corak,harga borong email pada anitairich89@gmail.com tq

irich anita said...

Sy pun nk gak borong ttg saiz warna/corak,harga borong email pada anitairich89@gmail.com tq

Nurul Atiqah Abdul Karim said...

salam kak, boleh email kan saya harga borong baju kurung kanak-kanak beserta saiz mengikut umur yang available ke email sy cikeqa@yahoo.com tq

wan nazatul hajar bajuri said...

salam kak..beleh emailkan saya detail untuk belian secara borong baju kurung kanak-kanak ke email saya... wnh87_groupon@yahoo.com.. terima kasih..

TiniCraft Ibtisamfarah said...

Salam dik buat masa ni da xde stock borong..xsempat nak buat..tq

hana said...

assalamualaikum, ada jual borong baju kurung ? Kalau ya, email saya yusoffy@gmail.com. terima kasih :)

Nen's Bakery said...

Sy pun..pm dess8111@yahoo.com...boong yer

Nen's Bakery said...

Sy pun..pm dess8111@yahoo.com...boong yer

Related Posts with Thumbnails