Thursday, November 17, 2011

SALAM KEMBALI & MOHON DOA KALIAN

Sudah lama saya tidak berbicara di sini. Mungkin tiada yg perasan pun ketiadaan saya di dashboard.ehehe..Semuanya gara2 penangan morning sickness, di tambah pula demam dan lebih teruk lagi saya kena chicken pox, berjangkit dari Fahmi. After 2 weeks dia kena, saya dapat. Then next day Tasnim plak kena. Kenduri lah kami anak beranak kat rumah. Kebetulan ma datang dari kg, kami pun ikut skali balik kampung.. sambung plak cuti raya yg da lama apply dulu..3 weeks saya tak masuk office. I did access internet when I was away, tp saya takde mood nak mencoret ape2 dalam keadaan sakit masa tu.

Disebabkan saya ni in early pregnancy (almost 13 weeks as of today), saya didengarkan bermacam2 cerita berkenaan orang kena chicken pox masa early pregnancy ni. Ya, saya takut. Terima kasih kerana berkongsi cerita sebagai panduan saya. Tp buat masa ni saya hanya bergantung pada Allah, nothing else could be done. Doktor cakap nanti 20 weeks baru leh wat detailed scan. Hati kecil saya ni terasa mengecil dan tersentap kalau terlalu memikirkannya.

Mohon doa kalian semua agar kandungan ini tidak apa2. Semoga memberikan saya yg terbaik, saya redha. Amiin..

11 comments:

CuppyCakeMommy said...

saya doakan yang baik2 untuk baby dalam perut.Moga Allah lindungi si kecil..tawakkal je Tini..Itu yangsebaik baiknye

TinyTini said...

thanks kak for the du'aa, really appreciate it!

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

InsyaALLAH xdop gapo kak tini :-D take care!

Mila@Rimbun said...

Akak doa kan yer.. moga tini n family termasuk the coming one sihat selalu

Kak Aya said...

salam Tini..

kak aya tau Tini lama tak update blog sb blog Tini memang ada pada bloglist Kak Aya.

Dah agak mesti tengah alahan , sebab tu la diam je ..

Kak Aya doakan Tini dan baby sihat sempurna, tak payah fikir yang tak elok, Insyaallah semua ok.

salam sayang

TinyTini said...

Faeza,KakMila & Kak Aya: Thanks dear all for the support & the du'aa..alhamdulillah, I'm surrounded with all good friends..

Miss VS said...

TiniTuna,

Cepat2 sehat...tawakal to Allah and what's going to happen next, will be the best for you...Allah knows best...always think positive ya...don't worry, you have a great and supportive hubby, family, and friends around you.

-zaf-

imazz said...

akak doakan semuanya selamat. jangan dok fikir sangat, tak akan dapat apa2 faedah selain susah hati.
percaya pada kasih Allah.

TinyTini said...

zaf & Imazz, thanks for your support and du'aa..really appreciate it..tq

yangbaik said...

semoga ibu dan baby dalam keadaan sihat ..

Dalila Hamid said...

moga sihat2 kedua-duanya...tahniah

Related Posts with Thumbnails