Monday, July 23, 2012

BAJU KURUNG KAKAK TASNIM KE-4

Alhamdulillah da siap baju kakak tasnim untuk raya tahun ni insyaAllah..ini adalah baju kurung dia yang ke-4 yg mama jahit. Practice makes perfect. walupun xperfect mane, tp saya puas hati dapat jahit baju ni. Alhamdulillah masa yg diambil pun taklama..ehehe..sama macam dress adik kain ni..suke sangat kain bunga raya bunga kebangsaan ni. Looking forward nak jahit something else for her..saya kena banyakkan baju2 sopan for her. Tp haritu actually da terbeli dress banyak gak tuk dia..rasanya lps ni kena jahit lagi banyak baju kurung atau tunic dress sbb dia kena pakai baju camtu baru la bersopan santun sket..kalo pakai jeans..hmm.. mcm abg jadinya.


3 comments:

az-ila said...

comelnya..nanti nak tempah utk aisyah boleh x?hehe

TinyTini said...

ehehe..kalo aisyah ni kena tuan dok depan mata, takut dop muat..berisi molek deh..ehehe..

az-ila said...

ho nti ada masa free org wat g tuan badan sndiri hehe..susohla nk cari org jahit baju kurung baby sini

Related Posts with Thumbnails