Thursday, January 24, 2013

Apabila hobi menjadi pendapatan..

Lama menyepi kat sini..sbb bz memeriahkan TinyTini's Collection. Alhamdulillah ats segala nikmat dan rezeki yg Allah kurniakan. Order demi order da mula masuk.syukur sgt ada peluang uruskan sendiri anak anak..pd masa yg sama blh buat kerja yg saya minat.maybe dulu hobi adalah semata hobi yg mendatangkan pulangan sket..tp skrg sy kena target yg hobi ini bkn sbrg hobi.hobi ini adalah pendapatan sy buat masa ini. Tp ape pun sy xlari dr niat asal nak jaga anak..Free free blh layari Tinicraft utk tengok project terbaru sy. Ni ada preview sket..hehe..

10 comments:

Kak Aya said...

tahniah tini! kak aya hari2 jenguk tinicraft he he.....semoga makin melimpah ruah rezeki lepas ni ye!

TinyTini said...

Kakaya..tq for the support.amiin..tini doakan juga kak aya selamat bersalin..bila due?

NoEn said...

alhamdulillah...kalau kita pandai bagi masa, lumayan juga tau hasilnya

TinyTini said...

Tu la kan..kena pandai bg masa..dan ada usahanya..

Mila@Rimbun said...

tahniah... dah mengorak langkah yer.. moga maju jaya. Nanti try plak buat telekung mcm akak buat tuh, banyak jugak permintaannya, sebab jahit telekung taklah secerewet jahit baju kurung, itu yg akak bg suggestion hihihi.

TinyTini said...

Betul tu kak mila..tini ada tengok kt blog akak tu..tp lom try n error lg..cantik sgt akak wat tu..berapa harga jual skali dgn beg tu ek..

Mila@Rimbun said...

Hihi.. akak jual ikut saiz.. kalau yg S tuh RM40.. itu untuk budak 2-4 tahun. sebenarnya akak lebih minat ngan patchwork, tp tak sampai hati plak nak tolak permintaan telekung tuh, maybe sbb tak ramai yg offer pink telekung untuk budak kut, kalau putih dah ramai jugak yg jual.

TinyTini said...

Owh tu la psl..comey sgt yg akak wat tu..bnyk permintaan tuh..

NoEn said...

copy comment kat blog pasal ashley cotton...takut tini terlepas comment tu...hehe

Tini, not worth to buy it...tapi kalau sekadar untuk buat baju tidur n test project ok la sebab murah n print dia cantik...

tapi kain dia ni makin byk kali basuh, makin lembut kainnya

lg satu dia nipis n a bit licin la...macam campur ngan polyster

TinyTini said...

Noen..tq so much tini really appreciate it.mmg nkbeli tuk test jahit baju basahn tasnim je.dia skrg suka pakai baju lgn panjang..so saje wat dia leh wat tukar baju tadika..cuma nak kena blajar lebih sket ttg pattern ni..huhu..

Related Posts with Thumbnails