Saturday, January 05, 2013

HARI-HARI PERMULAAN JD HOUSEWIFE

Alhamdulillah..da beberapa hari fasa fulltime housewife bermula.semuanya berjalan lancar and the kids were extremely in a good cooperation.senang keje mama. Ni first time berblog from S3,agak kekok sbb screen too sensitive.ok,berbalik citer house wife td.rasa perasaan yg xley nak express bila dpt gi amik hantar anak- anak ke tadika and jaga bb kat rumah.bnyk masa nak menggomol si kecik.pagi2 lps antar abg kakak hanaa ni mama bersling dgn hanaa sambil hirup udara segar.alhamdulillah.then masak tuk suami dan anak-anak.semua depan mata.kalo tak dulu pg2 antar nursery and cikgu nursery hantar ke tadika.anak2 masa kecik ni xpe dok transit tp bila da besar sian depa kalo kena dok taska lg.tu pun fahmi pnh komplen xley nak tido ptg balik tadika 330 ptg tu da penat.anyway,looking forward for the days more and more.owh i really love my 'new job'.

3 comments:

Angah said...

seronoknya dah jadi housewife,dpt besarkan anak depan mata.....

Mila@Rimbun said...

Best of luck for your new job....
jgn lupa.. new job new KPI, kalau takde KPI nnt tak tau kemana arah hihi... (ambik dari ikim sebenarnya quote nii)

TinyTini said...

Angah tq for dropping by.bestt tp nnyk cbrn

K.mila.tq.btul tu.kena ada disiplin..

Related Posts with Thumbnails