Saturday, June 29, 2013

Sketch design baju raya

Assalamualaykum semua..salam sabtu.alhamdulillah pagi ini sempat melakar/sketch design baju raya anak anak nanti.kain sudah dibeli, design sudah ada, ukuran sudah di ambil.gunting dan jahit je belum. Tp memandangkan ini adalah kali pertama saya nak jahit baju fesyen lain, (biasa baju kurung je) saya rasa tak confident nak gunting kain bkn cotton ni. Maybe i should try out using cheap cotton first. Mmg sungguh taksabar.targetnya naksiapkan before puasa so that puasa nanti blh xde terkejar kejar nak menjahit kan..tp ape pun kena siapkan ordr customer yg tlh diterima dulu. Ok thanks for reading this.korangjahit baju  ape utk anak anak ye?

2 comments:

Suzie said...

Dah lukis juga tapi perap dulu , bimbang karang salah adoiiii hai

TiniCraft Ibtisamfarah said...

Tula pasal..first time nak buat peplum ni..xde cikgu..pikiaq2 je..hihi

Related Posts with Thumbnails