Tuesday, October 05, 2010

ENGLISH COTTON FOR SALE

No.1
RM28 per yard - one yard left


No.2
RM28 per yard - SOLD OUT


No.3
RM28 per yard - SOLD OUT



No.4
RM28 per yard SOLD OUT


No.5
RM28 per yard - SOLD OUT



No.6
RM25 per meter


No.7
RM25 per meter SOLD OUT


No.8
RM25 per meter


No.9
RM25 per meter SOLD OUT


No. 10
RM20 per meter SOLD OUT
Interested? Email me at khu_hai@hotmail.com

9 comments:

Mila@Rimbun said...

bidang brp kain2 ni yer?

TinyTini said...

kak mila! bidang 60", ehe..sayang nak guna takut takjadi so pegi jual, boleh?ehehe

zefa said...

kak kalau nak 2meter je boleh x??

zefa said...

kak kalo nk bli 2meter je boleh x??

TinyTini said...

boleh, tapi the first for tu da tinggal 1 yard each

SoNice said...

cantik2 corak kain ni...kain dia ada tak setebal kain cotton yg sy beli hari tuh?

TinyTini said...

kain ni tebal sket dari haritu..

SoNice said...

Tiny,
sy nak beli no. 4 & no. 5 dari atas tu..1m each..reserve tuk sy..nanti COD bleh..?lagi satu ada discount tak...?eheheh

TinyTini said...

ok2, nanti saya reply kat email yer

Related Posts with Thumbnails