Sunday, May 08, 2011

ALHAMDULILLAH, THE BEST 'GIFT' FOR HARI IBU..

Alhamdulillah, berkat doa semua, Fahmi sudah keluar dari ward semalam..cuma suara dia masih serak2 lagi kesan dari sakit tekak haritu..mama rasa this is the best gift for hari ibu this time for me..tiada apa yg mama harapkan selain dari kesihatan anak2 mama..tp yg tak best, mama dua hari lepas demam teruk, tekak luka sakit nak menelan..takpela, mama dari haritu berdoa biar mama tanggung kesakitan Fahmi..biar dia sehat..harini Fahmi nampak sangat aktif, pagi2 lagi main basikal dia..in fact balik hospital semalam 1 jam dia kat luar main basikal baru dia..papa mmg beli basikal tu khas tuk fahmi masa dia demam kat umah haritu..ingatkan boleh sehat tengok beskal..tp dia lemah tanak main langsung sampaila dia masuk ward..

semalam & harini mama masak fahmi makan banyak..dia sempat cakap lagi..bestla mama masak..nasi kat hospital tak best..haha..tp mama rasa best je nasi spital tu..tp sbb dia sakit tak lalu makan masa tu kot..

adik Tasnim pun tak berenggang langsung berkepit dengan abang..senyum girang je dia..

Ya Allah..semoga anak2 ku sentiasa sehat sejahtera..Alhamdulillah..

7 comments:

Kak Aya said...

syukurlah Tini, semua dah kembali seperti biasa.

Cik Ton said...

Alhamdulillah..anak sihat ibu pun ceria.

Cik Ton said...

Alhamdulillah..anak sihat ibu pun ceria.

Mila@Rimbun said...

alhamdulillah..
happy mothers day to u

TinyTini said...

Kak Aya: Alhamdulillah..tini bersyukur tidak terhingga..thanks for your prayer..you too take care..

TinyTini said...

Kak Ton: Thanks Kak ton tula..tini rasa macam mimpi je balik rumah

TinyTini said...

kak mila: Thanks, happy mother's day to you too!

Related Posts with Thumbnails