Wednesday, September 07, 2011

SATU HARI DI HARI RAYA...

Semua orang dah upload gambar raya..saya blom lagi..lagipun tadek gambar sangat..pagi raya pertama sehingga raya ketiga saya kena sakit kepala sebelah kanan..berdenyut2 sampai sakit sangat lubang mata..actually dari haritu lagi sakit kepala dok tahan2..so gambar mmg sangatlah sikit..tu pun sbb adik yg amik gambar..

lagipun my lil Fahmi tu buat perangai sket sbb takdapat ikut gi masjid solat raya..dia bangun pagi dalam kol 6, mandi then saya pakaikan baju melayu raya & bersongkok..memang handsome abis la..tp buka je pintu umah kol 7 tu dia kuar pergi reban ayam..ayoooo..Fahmi2..tau ke tak makna beraya tu..

then bila orang sibuk nakgi solat raya dia nangis sbb takboleh ikut..bila abis drama menangis nak ikut papa, dia tertidur sambil tengok khutbah raya..siap bersongkok lagi..orang balik solat raya bergambar pun dia tak bangun lagi..bila bangun ajak amik gambar dia masih badmood..so ini jerla gambar yg ada..

my hubby tukang amik gambar..ni semua adik beradik saya..yg tgh dua tu ma & abah tercinta..yg hijau hujung tu adik lelaki yg belajar UiTM machang, yg purple dua orang tu adik kembar, belajar kat SMUA Maahad Muhammadi. Yang barisan depan tu Angah..medic student USIM, Acik tudung merah tu belajar Nursing under KKM, kat Johor. Then last but not least me & Tasnim..sian tasnim dia pun macam badmood abg tadek..tp dia the best lah sbb pakai tudung tak bukak sampai ke petang..manis berbaju kurung biru mama jahit..bangga mama tau..ehehe..


muka tak sama..
me 28 yo, angah 23 yo, acik 19 yo..nampak semua sama tinggi tp saya paling berat. sangat ok!.



ma & abah bersama mok (ibu abah)

pengantin lama...ehehe..hubby nampak kurus sket due to operation haritu.. (gambar beberapa hari lepas raya confirm lain..ahaha)

papa & tasnim (sebuk nakwat peace)


alala, baru perasan tasnim tersepit kat situ sbb papa nak pegang mama..hihi..dia pasrah je nampaknya..ehe

2 comments:

NoEn said...

Seloamat Hari Raya...

sumil tasnim berbaju kurung and bertudung :D

TinyTini said...

eheh,,tq2..tasnim je ke?ehehee

Related Posts with Thumbnails