Wednesday, April 18, 2012

JAHIT-JAHIT SIMPLE AJE...

Memang da agak lama saya tak buat entry apatah lagi menjahit. Tp last saturday, about less than 10minutes saya buatlah satu table runner ni nak letak atas drawer baru baju anak2. Actually drawer & cupboard cartoon da ada tuk depa kat atas, ni yg kat bawah..senang nak grab takpayah turun naik. Dulu letak dalam bakul je, kalo 2 bakul ok lagi bilik guest kat bawah tu, tp skrg ni sbb tumpang baby cot letak situ untuk tujuan pantang nanti, bertambah plak lagi satu bakul, bilik tu agak menyemak. So letak drawer baru ni kat tepi dinding je.

Buat guna heavy cotton je, different design, in case kalo bosan tengok corak ni tukar corak bawah plak..(padahal kain corak tu ngam2 je ada..ehehe)



opps, hiasan fabric kat wall tu pun sendiri bikin dulu2..ehehe..

2 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. i dah follow blog comel ni.follow i balik ye..tq..;D

TinyTini said...

Salam kenal,tq singgah sini yer..kite da follow blog awak balik..

Related Posts with Thumbnails