Tuesday, April 26, 2011

BILA PENYAKIT MALAS NAK GULUNG BENANG BAWAH

Wahai rakan crafters ku tukang2 jahit sekalian..

Pernah tak korang rasa mood menjahit tu stop tiba2, apabila benang bawah habis..nak2 tgh2 syok2 nak matikan jahitan..huhu~~

kalau saya, terus terasa macam malas nak menjahit..tp kadang2 mood tu kena diadakan jugak sbb naksiapkan tempahan..

moral of the story, beli gelendung benang2 tu banyak2 sket kan dan gulung benang secukupnya..huhu~~

3 comments:

mamikelate said...

oh yess, i know how u feel....hoho

NoEn said...

hehe..bila benang bawah abes memang mematikan mood..sebab itu ler penting bobbin banyak2 ank sebelum stat jahit gulung benang bawah byk2..

TinyTini said...

ehehe..bobbin saya ada 6 je..huhuh..

Related Posts with Thumbnails