Wednesday, April 06, 2011

CHOC CAKE

haha, tukang jahit pun boleh wat cake ok..hihi..tp silapnya buh tak penuh dalam acuan ni..masa weekend haritu saje nak buat sbb da 2 thn kot takwat kek coklat..huhu~~terukkan..dok menjahit jee..


gambar ni hubby snap ni, taksabor2 dia nak ngap..licin...

4 comments:

Mila@Rimbun said...

wahh sedapnyer kek cekelat... akak pon dah lama tak buat kek, sejak addicted to sewing machine, mesin2 yg ada kat dapur ditinggalkan, kecuali mesin basuh hahaha

Kak Aya said...

mcm mana nak serba pandai mcm Tini ni agaknya ye.....

TinyTini said...

kak mila..tula, kalo dok menjahit mmg lupa dapur..ehehe, so sesekali kena masak special..

TinyTini said...

kak aya..tadek pandainya..saya mengisi masa yg tak berapa lapang ni..ehehe

Related Posts with Thumbnails