Monday, June 27, 2011

KENANGAN LAMA

Last week ada orang add kat fb saya dan bg msg. Rupanya dia kenal saya sebab pernah baca majalah dara April 2007. Tp mmg surprise dia boleh ingat my name. Maybe my name ni the only one kat dunia ni. Kebetulan pula saya baru je dok membelek majalah lama tu few weeks ago..kelakar plak kalau diingat balik. Tajuknya mmg gempak macam lebih sudu dari kuah plak..huhu..masa artikel ni keluar, saya dah kahwin pun pada bulan Januari..segan lak rasa masuk majalah dara plak tu..ehehe..





Aduh, tatau bila lagi ada kesempatan nak berbakti kepada masyarakat macam dulu2..huhu~~

2 comments:

NoEn said...

waa..penah masuk majalah la puan tini kita ni..hehe

TinyTini said...

aiseh..da lama da..ehehe

Related Posts with Thumbnails