Wednesday, June 22, 2011

TAK MAIN PUN DAPAT HADIAH!

I was so surprised when Fahmi brought back this yesterday. He then showed me, "mama, tengok ni, Fahmi dapat hadiah"..aduhh..pastu Papa cakap,"Papa bangga dengan Fahmi, takmain pun dapat hadiah".. then Fahmi pun dgn tersengih dan tanpa rasa bersalah cakap, "hebat tak Fahmi? hebatkan?"..aiyya..ayat citer kartun dia dah keluar lah..bagus la sangat tu..fenin2..




Fahmi nak buat peace tp 3 jari la plak kuar..adik pun nakwat peace tp sbb nak control tudung tu terus jadi 10!

4 comments:

NoEn said...

comel jer 2org tu...tahniah fahmi sebab dpt hadiah even xmain...susah tu nk dpt hadiah free :)

TinyTini said...

ehehe, tula pasal, penat je dress up in purple satu family, alih2 nak berdokong je..

Kak Aya said...

kelakar pulak tengok masing-masing pakat nak buat peace...comel la ..menghibur hati kan?

TinyTini said...

ssb aksi menghiburkan ni la hilang rasa stress & penat tmpt keje..

Related Posts with Thumbnails