Tuesday, February 14, 2012

INNALILLAHIWAINNA ILAIHI RAJIUUN..TERSEDAK SUSU DI PUTRAJAYA

Saya baru terima berita ni tadi. Anak member office meninggal dunia kat putrajaya kerana tersedak susu. Dia hantar kat baby sitter. Baby dia kecik lagi, kalo tak silap less than 4 months rasanya. The one and only anak dia buat masa ni. Saya yg mendengar ni rasa lemah lutut, apatah lagi yang menanggungnya. Semoga member & isterinya tabah menghadapi ujian ini. Al-Fatihah..

6 comments:

Jendela Hati said...

sedihnya dgr... alfatihah...

SoNice said...

kesiannya..
skrg ni tak bleh pandang remeh kalau baby tersedak susu ..anak saya dulu masa kecik2 suka sgt tersedak susu..

Mila@Rimbun said...

DariNya ia datang kepadaNya ia kembali...

TinyTini said...

kita yg dgr ni rasa sebak, apatah lagi parents nya.na'uzubillah.. risau plak baby nanti nak hantar nursery..tp no choice kan..

Aine Ainun said...

Setiap kali dengar berita camni....saya yg berdebar...

Mcm2 kes....kan..

Slam singgah...

TinyTini said...

Berita macam ni amat menyentap perasaan, seram rasanya..

Related Posts with Thumbnails