Tuesday, February 28, 2012

MAAFKAN MAMA..SEMOGA KAMU BAIK-BAIK SAJA ANAKKU..

Mama minta maaf, mama terjatuh hari khamis lepas.
Masa tu actually keluar lif nak ke tempat parking.
Mama terserempak dengan Papa, so kami beriringan berpaut lengan ke kereta.
Tp bila da nak dekat kereta tu ada banyak kereta2 parking so mama kena masuk celah2 tu sorang sbb sempit.
Nak dijadikan cerita, ada hamba Allah tercicir cekodok/kuih/pie ke ape.
Kuih tu macam da lembik. Mama taknampak sbb basement parking agak gelap.
Tanpa sempat berbicara sepatah, mama terjatuh gedebuk sbb licin sgt.
Kaki cramp habis, tp alhamdulillah takde bleeding atau kuar air ke ape. Cuma air mata berderai2 menahan sakit.
Then terus gi scan kat klinik, doktor kata baby ok sbb fully protected dgn air dalam perut.
Alhamdulillah, ucapan syukur tidak henti2 mama ucapkan, air mata mengalir.
The next day mama diurut, sebab kaki macam sedikit terseliuh..

Harini, selepas 4 hari, alhamdulillah mama rasa da ok.
Semoga semuanya sentiasa baik & lancar selepas ini. Semoga kamu baik2 saja..
InsyaAllah mama akan lebih berhati-hati.

5 comments:

NoEn said...

Alhamdulillah baby ngan mama baik2 aje..lain kali mama kene lebih hati2 ya..jgn jatuh2 lg..huhu..sgt risau klo ade jatuh2 time pregnen ni

TinyTini said...

tu la, masa tasnim dulu 2 kali jatuh..huhu..masa tu da 8 bulan..alhamdulillah takde ape2..

Jendela Hati said...

alhamdulillah syukur mama dan baby tak de apa2... taking care ye!

Kak Aya said...

syukur semuanya ok....time2 mcm ni mmg risau kalau terjatuh ...

miss you.

TinyTini said...

alhamdulillah, thanks all for the support and duaa

Related Posts with Thumbnails