Thursday, June 10, 2010

MESIN JAHIT

saya rasa saya nak upgrade mesin jahit saya...tgh berkira2 nak beli yang canggih sketlah..so saya nak jual mesin jahit singer kepala hitam saya ni..masa beli RM580 macam tu dari kedai singer..nak jual RM300 je after one year guna, ada saving sket2..ehehe..email me at khu_hai@hotmail.com

5 comments:

miedacreatives said...

salam k.tini.
oo..rupa2nya berkira2 nk upgrade mesin jahit ek..hehe..padan la letak note kat blog saya..hehe..

ok xpe sy jawab kat sini..actually saya guna mesin jahit brand brother, home sewing la bukan yg industrial punye.

tapi saya x beli dgn k.zila but saya beli kat kedai mesin jahit di kulim. :)

setakat ni alhamdulillah..xde pape masalah lagi maybe sbb masih baru lagi. dulu saya ada gak home sewing brand singer tapi selalu tersangkut benang tu yg upgrade amik brother.

ni saya bg link incase k.tini nak tahu lebih detail.
http://www.brother.com.my/product/Product_info.aspx?scid=8&pid=48
hah..model ni yg saya beli. tp budget kena lebih skit la..hehe..sbb ni bole di kategorikan half computerized jugak la.hehe..
yg bestnya bole jalan by automatik xyah pijak pedal pun xpe. hehe..

hope k.tini dapat jumpa model yg sesuai di hati..hehe.. :)

TinyTini said...

waa ieda thanks for sharing..dia boleh jahit tepi tak?

miedacreatives said...

jahit tepi yg biasa tu xleh kak tini sbb tu kena beli mesin lain.
tapi bole jahit kelim tepi la cuma kena tukar tapak je la.. :)

dah decide ke nk beli brand and model apa?

TinyTini said...

taksure bernina ke janome (boleh kutu dgn kak zila kasim..ehehe)

Halimatun said...

Saya adalah distributor mesin jahit JUKI Household sewing machines di Damansara, PJ. Jika berminat dengan mesin ini high quality stitches machine, sturdy, reliable and affordable . Please pm saya di linkartistry@gmail.com for catalogues and special prices. Terima kasih

Related Posts with Thumbnails