Monday, January 10, 2011

DEMAM~~

Harini saya demam..actually dari hari Jumaat haritu tak sehat, tp biar je sbb Tasnim demam..Sabtu dia da elok, saya pun excited la kat umah tu..takgi klinik pun..Ahad gi klinik tu tak demam lagi, dapat ubat ulcer & gargle je. harini sblm punch saya terus gi klinik, taktahan..doctor bg antibiotik etc..nak bg mc saya tanak sbb da datang ofis malas nak balik..huhu~~

ni saya tempek gambar kek haritu..sodapp..beli dgn jiran depan umah, kak zura baking lover..link dia ada kat sebelah kanan tu..


2 comments:

CuppyCakeMommy said...

bertuahnya badan tini dapat hubby yang rajin macam tu..

TinyTini said...

alhamdulillah, tp manusia ni ada lebih & kurangnya..ehehe..kena tolong macam tu skalipun keje takpernah habis..hihi..

Related Posts with Thumbnails