Saturday, October 01, 2011

TAKPANDAI MAKAN AISKRIM

Kisah aiskrim lagi..tp kali nak citer pasal gambar yg da few months amik.. anak2 saya ni takpandai nak makan aiskrim sbb saya tak pernah ajar..first time makan aiskrim masa tu gi family day division hubby last year, anak2 orang lain beria dok makan aiskrim yg orang jual dgn motor tu..yg scoop2 buh dalam cone tu..bila tang anak saya nak makan, dia takut nak rasa-rasa aiskrim tu, ended up cair di tangan..

So, haritu saya cuba beli yg stick tu plak, ala yg walls fruity tu..macam2 perisa buah.. sbb packaging menarik ke apa yg Fahmi nak sangat.. siap adik nak skotak gak..dahla skotak tu ada berapa sticks..tp tengoklah cara anak-anak saya makan ni..

minta bekas sorang satu dan juga sudu..ala2 makan sup gitu..ehehehe..

eloklah, buku plak menempel kat situ..



Then pergi merempit plak..aktiviti di masa lapang dua beradik ni.. tp adik pusing tempat lain plak kali ni..then kamera abis bateri...hihi..

7 comments:

Kak Aya said...

anak kak aya terlalu pandai makan aiskrim, itu pasal senang dapat LELAH

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehehe..bagusnya mkn dlm bekas..takpe.nnt dia tak la asik nak aiskrim je .

Jendela Hati said...

alahai cutenye dorang...

TinyTini said...

Kak Aya: tula tini isau gak sbb diorang ni mudah kena batuk..skrg kurang sket sbb maintain makan madu..

TinyTini said...

Lydia:diorang mmg taktahan makan aiskrim sbb sejuk..ais pun cepat surrender, minta air masak je..

TinyTini said...

Jendela hati:ehehe..cute ler..tp bersepah lah manis2 tu..

Mila@Rimbun said...

alahai.. dah terbiasa makan dlm kon kut eks..

jom ambil award jom ambil award kat blog saya http://blogrimbun.blogspot.com/2011/10/thank-you-kak-dee-for-this-award-i-am.html

Related Posts with Thumbnails