Tuesday, March 15, 2011

2nd HOME

This is during my lunch hour, I just ate at the pantry. Since I have my camera with me today, so I took these pictures. haha..berserabut..my room ni banyak barang..tu tak termasuk kotak2 tepi dinding, barang koperasi. yang penting kerusi kena best & selesa, baru kurang sakit pinggang & belakang..at the back tu ada view menarik yg biasanya saya slalu cover, malas nak tengok..




nampak tak ada swimming pool kondo kat belakang tu..wah, kalau swimming best jugak ni, jom terjun! oh ye, sepasang kasut kecil tu dihadiakan oleh one of my visitors, from Libya. Handmade wooden shoes, semoga dia selamat di sana. Amin..


2 comments:

Kak Aya said...

macma best je pemandangan dari bilik Tini...

TinyTini said...

ehehe, best, tp keje pun 'bestttt'..huhu~~

Related Posts with Thumbnails