Tuesday, March 15, 2011

NAMANYA MENJAHIT, TP DIRI SENDIRI JUGA TADAK..INILAH SEBABNYA..

Dulu saya ada gak satu dua handmade wrislet buat sendiri tp skrg entah kemana, gara-gara si hitam menawan ini..this is one of the 4, satu bagi ma, satu bg mak (mak mertua), satu lagi saya da guna, selalu guna sbb macam menawan tp da lama2 kelam..hihi..nanti saya amik gambar ye. Tp saya suka coach ni sbb kukuh, tahan lasak & practical..

2 comments:

Kak Aya said...

berkenan la...tp tak mampu nak beli hu hu..

TinyTini said...

ala kak aya tini pun rasa sayang duit nak beli, tp hubby beli time dia gi US je, murah time sale compare to yg kat Mesia..

Related Posts with Thumbnails