Thursday, March 24, 2011

MUSIM SAKIT

Harini naik train, semua orang macam takde mood. Hidung merah2, bersin & batuk sana sini. Kat luar hujan. Skrg mmg musim sakit-sakit. My hubby dapat MC dua hari lagi sbb sakit mata..budak2 pun ada batuk lagi sket2..saya pun malam tadi menggigil berselimut demam. Hubby ajak gi clinic malas nak bangun, sampai dia bawak naik beehun sup kol 1030pm ke dalam bilik suh saya makan before makan ubat.Alhamdulillah, kena 2 biji panadol then tido cukup saya da sehat sket pagi ni walaupun selsema bersin masih tak berenti. Kalau pergi clinic malam tadi mesti da dapat MC tp memandangkan kerja banyak kat office mostly due today & tomorrow, saya gagahkan diri datang office juga.

Kat office mostly semua flu/cough/fever. Tp sbb ada mission ke Europe diorang pun keje. Boss pun selsema & batuk. Kalau semua lemah semangat & MC, lingkuplah division..huhu~~

Semoga semua cepat sembuh & boleh terus berbakti kepada negara.. :)

2 comments:

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

get wel soon kak tini :D ! wahhh, sakan nyee nego.comeyyy blakoooo beg kak tini!! rambang mate ore.hak3.bile ms la akak jahit sume haa.salute~!

TinyTini said...

eheh, thanks dear!menjahit time anak2 tido je lah..ehehe

Related Posts with Thumbnails