Tuesday, March 22, 2011

TAK ADA MOOD DI PAGI HARI SELASA..

Harini mmg tadek mood, malam tadi takcukup tido due to anak2 batuk, walaupun diorang tak terjaga tapi saya macam takleh tido. Hubby plak MC harini due to sakit mata..huhu~~takut plak berjangkit karang..harini actually agak busy ada visit dari Sudan. Nasib baik semua da settle tunggu depa datang je.

Karang balik nak kena naik komuter lagi, pagi tadi ok dapat duduk ni tatau dapat duduk ke tak..aduhh..nasiblah sape suh takut nakbawak keta kat KL..kalo bangi je oklah..KL ramai orang ganazz..hihi, alasan padahal diri sendiri tu takberapa confident..

oklah, kena start keje plak.

2 comments:

Kak Aya said...

Kak Aya dulu pun penakut sangat-sangat tp bila dah terdesak main taram je bawak ke ofis...Tini mesti boleh tu kalau cuba bawak ..

TinyTini said...

kak aya, dulu what ever keadaan, jauh macam mane tini boleh bawak, siap bawak van lagi tau percaya tak? yg gear kat stereng..hihi..tp dulu kat US. skrg ni sbb jarang bawak kan, tini masih terbawak2 dgn perangai stereng belah kiri, lane slow belah kanan..hihi..teruk betul.

Related Posts with Thumbnails