Monday, March 14, 2011

NAK WEEKEND, PLEASE!

Harini macam sesetengah orang lain juga, mood bekerja tatau kemana. Tp my nature of work ni takboleh delay2 keje, semua kena jalan, ada mood ke, tadek mood ke..semua menda urgent. Weekend haritu tadek ape yg istimewa, cuma biasa2 je. Hari Sabtu tu Fahmi demam, so pergi klinik & main dalam umah je. Kebetulan Friday tu saya beli sepasang raket badminton, so mainlah si dua beradik itu. Petang my sis Angah datang. We went to Domino's Pizza, the newly opened at Bangi, Seksyen 9. Actually da lama nak makan pizza, tp asyik tak berkesempatan je. Tp last weekend kebetulan adik datang, meraikan jugak dia yg akhirnya berjaya menyambut 16 kelahiran baby as part of her studies. Aduuhhh, susah nak jadi doktor ni..main dgn darah2..huhu~~

Then malam main2 macam biasa and tido..esok pagi2 bangun pergi Wangsa Maju, hubby ada nak jumpa kawan dia. Tp sebelum tu kami nak rasa makan nasi lemak kat Setiawangsa tu, dulu rasanya sedap..tp pergi makan haritu da taksedap, sambal manis, air kopi manis, air milo manis semuanya teramat manis. Rimas anak tekak...maybe bagi orang lain sedap kot manis2.. (nama je saya ni orang kelantan..hihi)

Tp walaupun weekend haritu tak meriah sangat, tp semua tetap bermakna, setiap detik, every single moment spent with the kids -PRICELESS! tak ternilai harganya..cepatlah minggu ni berlalu, nak weekend balik..huhuhu~~

4 comments:

NuReEn faRhaN said...

memang weekend sangat dinanti every week sebab dpt jumpa en.hubby..yelah kami PJJ n kami ketemu weekend shj..huhu

psstttt:sy pun ore klate jgk

Mila@Rimbun said...

anything about cuti mmg best... eventho just relex2 bersihkan sawang kat rumah.. pon best hehe

TinyTini said...

kelakar la kak mila ni..tp tula..kalu cuti wat keje banyak mane pun rasa puas..hihi..tp kalau hari2 mau pengsan gak kot..

TinyTini said...

nureen..takpe, lagi jauh, lagi rindu-rinduan..ehee

Related Posts with Thumbnails