Friday, March 18, 2011

CERITA PAGI JUMAAT

Somehow, in the car this morning, on our way to work..hubby said jom drive thru breakfast, awal lagi ni..saya pun apa lagi, ok yang. Then we lined up, not bad about 5 cars. We it was our turn we got our orders and drove thru. Tiba2, auwww!! sakitnya. Rupanya orang tu tak tutup rapar Arabica coffee, dahla panas, kena kat baju terus rasa ke kulit. huhu~~pedih macam menggelegak. Baju plak ada kesan tompok, happen plak harini pakai baju bunga pink background putih.huhu~~

Then hubby kata, jom makan kat keta awal lagi..so kami pun makan kat tempat parking before masuk office, kalau dgn anak2 jgn harap dapat macam tu..hihihi..cari pasal je dgn coffee panas ni..

Then kami bergegas ke office, cepat2 masuk lif takut penuh. Then ramai orang suh tekan no. level masing2, saya pun tekan2 semua lah mane2 yg berkenaan sbb kami ada 12 tingkat. Tiba2 oppss..da sampai 6, saya tingkat 3 je..aisey lupa tekan sendiri punya..semua orang cakap ala, sian dia..takper dapat pahala..alhamdulillah..pagi2 da dapat peluang ni..tp nasib baik sempat saya punch turun ke tingkat 3..

Sekian, ok nak start keje plak.. :)

2 comments:

Kak Aya said...

salah sorang insan yang amat mudah menghulurkan bantuan yang kak aya kenal adalah Tini, semoga Tini bahagia selalu ye...

TinyTini said...

ehehe, thanks kak aya! semoga kak aya pun berbahagia selalu.. :)

Related Posts with Thumbnails